Video Emil Boc, încântat de atmosfera de la derby: "A fost spectacol total pe Cluj Arena"

Emil Boc, încântat de atmosfera de la derby: "A fost spectacol total pe Cluj Arena"
| Foto: ZIUA de Cluj

Primarul a fost prezent pe stadion la înfruntarea dintre Universitatea și CFR, din Cupa României.

Emil Boc nu a putut rata ocazia de a urmări de pe Cluj Arena derby-ul dintre "studenți" și "feroviari". Spectacolul oferit de cele două echipe, dar în special de suporteri l-a fascinat pe edil, care s-a declarat încântat de ceea ce a văzut.

"A fost spectacol total pe Cluj Arena. Meciul nu a fost la fel de spectaculos ca cel din campionat, dar e bine că rezultatul nu a fost cel din campionat. E un egal care dă satisfacție ambelor echipe, le menține pe ambele cu șanse de calificare din grupe.

Meciul a fost sold-out. Galeria Universității a făcut spectacol și înainte și în timpul meciului. A fost decență din partea galeriei CFR. A fost o atmosferă ca la Roma sau Milano. Meciul are 90 de minute, nu 45, asta e viața.

Nistor e un jucător fabulos, la fel și Chipciu. El nu a putut controla acel moment, când a avut acea ocazie cu poarta goală. Dar la câte lucruri extraordinare face și a făcut nu putem spune nimic. Prima repriză a fost dominată de Universitatea, a doua de CFR.

Egalul dă șansa ambelor echipe să continue parcursul în Cupă. Cel mai mult mă bucură atmosfera de fair-play. Băieții din galerie au creativitate, de la meci la meci sunt tot mai impresionat de coregrafia pe care o au. M-am bucurat să văd atât de mulți tineri, asta arată forța Clujului", a spus primarul la ZIUA Live.

Comenteaza