Emil Boc, încântat de evoluțiile "studenților" în Superligă: "Am încredere că ne vor face mândri că suntem suporteri ai Universității Cluj"

Emil Boc, încântat de evoluțiile "studenților" în Superligă: "Am încredere că ne vor face mândri că suntem suporteri ai Universității Cluj"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Primarul a lăudat atitudinea echipei conduse de Erik Lincar în primele două etape ale noului sezon din prima ligă, când "Șepcile roșii" au întâlnit FCSB și CS U Craiova.

Universitatea Cluj a reușit două remize la revenirea în primul eșalon, contra unor pretendente la titlu. Jocul "studenților" a fost pe placul lui Emil Boc, care le-a transmis felicitări jucătorilor. Totodată, primarul a vorbit și despre rivala din oraș, CFR.

"Le-am transmis felicitări pentru atitudinea pe care echipa a avut-o cu cele două formații de prim rang ale fotbalului românesc. Au jucat de la egal la egal, au arătat că au atitudinea de care vorbesc tot timpul.

Dacă ai atitudine, pe termen mediu și lung, ești o echipă câștigătoare. "U" are toate argumentele, prin valoarea jucătorilor, a echipei tehnice, să arate că poate juca de la egal la egal cu orice echipă din România. Am încredere în băieți că ne vor face mândri că suntem suporteri ai Universității Cluj.

În același timp, îi susținem pe cei de la CFR să meargă cât mai departe în cupele europene. Sunt ai Clujului, în acest oraș este loc pentru toată lumea. Împreună ne putem bucura că avem șansa de a vedea două echipe de Liga 1 și de a vedea competiții europene.

Trebuie să ne bucurăm cât mai mult de acest spectacol și să mergem la stadion. Îi invit pe toți clujenii să își facă abonament la Universitatea. Este o formă minimală prin care putem susține acest club să meargă mai departe. Eu mi-am făcut deja abonament", a spus primarul la ZIUA Live.

Comenteaza