Video Emil Boc își dorește o victorie în următorul meci al "studenților" în play-out: "Trebuie să ne luăm revanșa cu UTA"

Emil Boc își dorește o victorie în următorul meci al "studenților" în play-out: "Trebuie să ne luăm revanșa cu UTA"
| Foto: ZIUA de Cluj

Primarul nu a trecut ușor pentru înfrângerea suferită de Universitatea Cluj în fața arădenilor, scor 1-3, în sezonul regulat.

La începutul lunii februarie, trupa lui Ioan Ovidiu Sabău era învinsă pe teren propriu de UTA, la capătul unui meci în care "studenții" au comis mai multe erori în defensivă. Emil Boc încă suferă după acea înfrângere și își dorește ca Universitatea să răzbune în play-out acel eșec.

"Trebuie să ne luăm revanșa cu UTA și să ne continuăm parcursul. Acel meci mi-a făcut atât de mult rău la inimă, nici nu vreau să îmi amintesc. Hermannstadt a câștigat cu 3-0, e o nucă tare.

Universitatea a demonstrat de fiecare dată că poate să treacă de Hermannstadt, nu văd de ce nu ar putea să o facă și de această dată. Haide U!", a spus primarul la ZIUA Live.

Întâlnirea dintre Universitatea Cluj și UTA, din cea de-a doua etapă a play-out-ului Superligii se va disputa sâmbătă, 30 martie, de la 18:00.

Comenteaza