Emil Boc l-a criticat din nou pe Eugen Neagoe: "Gestul său este absolut inadmisibil"

Emil Boc l-a criticat din nou pe Eugen Neagoe: "Gestul său este absolut inadmisibil"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Plecarea antrenorului de la Universitatea Cluj a fost din nou comentată de către primar.

Eugen Neagoe a surprins înainte de Crăciun, când a bătut palma cu CS U Craiova și a anunțat clubul clujean că își dorește rezilierea. Gestul său a fost criticat dur de Emil Boc, care consideră că o astfel de abordare a fost lipsită de fair-play.

Edilul a dezvăluit că a avut o discuție cu tehnicianul în vârstă de 55 de ani și a anunțat că Neagoe va fi nevoit să returneze sume importante Universității Cluj.

"Gestul făcut de Neagoe este absolut inadmisibil. L-am sunat când am văzut știrile. Am avut o discuție politicoasă, dar fermă. I-am transmis faptul că Clujul nu acceptă o asemenea abordare. Este sub demnitatea clubului Universitatea și a modului în care suntem obișnuiți să lucrăm.

Am crezut că e om serios, l-am asigurat de toată susținerea clubului. A avut parte de toată independența de care a avut nevoie, a avut asigurată stablitatea financiară. Din punct de vedere fotbalistic va fi într-un război cu Clujul și vom utiliza toate elementele legale pentru a ne apăra drepturile prevăzute de lege.

Va trebui să returneze sume importante de bani, fiind exclusă orice formulă amiabilă de încheiere a relațiilor. Nu putem să află ultimii că el a bătut palma cu Craiova. Eu înțeleg că lumea fotbalului e mai specială, dar trebuie să existe fair-play și demintate. Nu țin patimă, dar nu uit", a spus Emil Boc la ZIUA Live.

Comenteaza