Emil Boc, mesaj direct pentru oamenii de afaceri clujeni: Să sprijine FC Universitatea Cluj

Emil Boc, mesaj direct pentru oamenii de afaceri clujeni: Să sprijine FC Universitatea Cluj

Primarul a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că FC Universitatea Cluj rămâne prioritatea sportului clujean și în acest an și l-a lăudat pe președintele Radu Constantea pentru că a redresat echipa și a pus-o pe linia de plutire.

Întrebat dacă este mulțumit de parcursul echipei FC Universitatea, edilul Clujului a precizat:  „Câtă vreme nu este în divizia A, încă mai aștept rezultate mai bune. Evident că și noi ne vom ridica la nivelul așteptărilor lor cu susținerea financiară. Deci pentru noi Universitatea Cluj rămâne prioritatea sportului clujean și promovarea în prima ligă națională. Din perspectiva noastră vom aloca resursele financiare maxime cu putință, permise de lege și de buget. Astfel încât să își îndeplinească acest obiectiv”.

Emil Boc, laude pentru Radu Constantea. "A redresat echipa" 

Primarul municipiului Cluj-Napoca a ținut să îi mulțumească lui Radu Constantea, actualul președinte al clubului „pentru că a preluat din nou conducerea, după ce a apărut demisia fostului președinte, și și-a asumat conducerea consiliului de administrație într-un moment dificil și greu al echipei, a redresat-o și a pus-o pe linia de plutire”.

Boc le cere oamenilor de afaceri să sprijine FC Universitatea Cluj

Primarul municipiului a anunțat că Radu Constantea rămâne președinte "plin" la "U".

„Din punctul meu de vedere este președinte plin, de ce să fie interimar? Consider că este un om care se identifică cu Universitatea și cu sportul clujean. Uneori prea modest, dar necesar pentru a păstra echilibrul, și se potrivește cu blazonul acestei Universități și cu blazonul Clujului. Trebuie să fie sprijinit în continuare, și de noi, dar și de mediul privat și îi rog pe toți să îl sprijine”, a declarat Emil Boc în conferința de presă de luni. 

Edilul Clujului a vorbit și despre posibilitatea ca un investitor privat să preia managementul clubului. „Dacă vom avea un investitor foarte serios, mâine aș face acest lucru, dar nu vrem să repetăm greșelile trecutului. Am avut odată un investitor și a dus-o în faliment. Trebuie să ne asigurăm că cine vine respectă brandul Clujului. Până atunci Primăria va avea grijă de echipă", a spus Emil Boc.

Comenteaza