Emil Boc, mulțumit de rezultatul de la Mioveni: "Nu am jucat cel mai bine, dar au venit trei puncte"

Emil Boc, mulțumit de rezultatul de la Mioveni: "Nu am jucat cel mai bine, dar au venit trei puncte"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Primarul a oferit concluziile sale în legătură cu partida care a adus Universității Cluj primul succes al sezonului.

"Studenții" s-au impus la limită pe terenul celor de la CS Mioveni, scor 1-0, și au obținut prima victorie de la revenirea în Superligă. Emil Boc s-a declarat încântat de rezultat, chiar dacă jocul nu l-a convins. Cu toate acestea, primarul a îndemnat clujenii să meargă în număr cât mai mare la meciuri, când Universitatea Cluj va reveni pe propriul stadion.

"Drumul este lung. Echipa a demonstrat că poate avea rezultate, cum a fost cu Craiova sau cu FCSB. Ingredientele sunt acolo, chiar dacă mai urmează câte o perioadă grea.

Panica este cel mai mare dușman al performanței. A fost egalul cu Voluntari, am învins la Mioveni și sunt convins că băieții vor da tot ce pot la meciul contra Chindiei.

La stadion cu noi când echipa se întoarce acasă! Echipa are nevoie de o susținere pe măsura blazonului pe care îl are. Să avem înceredere în băieți, să avem încredere în domnul Neagoe, să avem încredere în forța noastră că putem să răzbim în Liga 1.

Nu am jucat cel mai bine la meciul cu Mioveni, dar au venit trei puncte. Altă dată am jucat mai bine și am făcut egal, dar așa e în viață. Până acum am fost echipă de o repriză, acum suntem o echipă de două reprize. Bravo lor!", a spus Emil Boc la Napoca Live.

Comenteaza