Video Emil Boc o vede pe "U" Cluj în finala Cupei României: "E un obiectiv tangibil, nu mai e doar un vis"

Emil Boc o vede pe "U" Cluj în finala Cupei României: "E un obiectiv tangibil, nu mai e doar un vis"
| Foto: facebook.com/EmilBoc

Primarul și-a exprimat din nou susținerea pentru elevii lui Ioan Ovidiu Sabău și consideră că "Șepcile roșii" se pot lupta pentru un trofeu în actualul sezon.

Ajunși în semifinalele Cupei României, unde se vor duela cu UTA, "studenții" au parte de susținerea primarului, care e de părere că se pot lupta pentru trofeu. Emil Boc a prefațat următoarele meciuri ale Universității Cluj și speră la cel puțin 4 puncte în jocurile cu Petrolul și CS Mioveni.

"Avem un meci greu la Ploiești, apoi vom bate Mioveniul, vom face minimum 4 puncte. Cu un egal la Ploiești și o victorie cu Mioveni putem sta pe linia de plutire. Mă interesează să ieșim din zona tectonică. Am încredere în băieți și în întreg ecosistemul de acolo.

În Cupa României batem UTA, de ce să nu facem asta? Stă în puterea noastră. Jucăm finala Cupei României, e un obiectiv tangibil, nu mai e doar un vis, poate fi realitate. Toate la timpul lor, primul meci e cel mai important.

Noi am oferit un confort financiar echipei, să știe că are parte de susținere în continuare. Au primit și alte cluburi, care chiar dacă țin de ministere primesc o finanțare pe măsura bugetului pe care îl avem", a declarat primarul la ZIUA Live.

Comenteaza