Video Emil Boc speră că "U" poate reuși surpriza pe terenul FCSB-ului: "Dacă prindem o formă bună, nu pierdem"

Emil Boc speră că "U" poate reuși surpriza pe terenul FCSB-ului: "Dacă prindem o formă bună, nu pierdem"
| Foto: ZIUA de Cluj

Primarul are încredere că echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău poate repeta în capitală rezultatul din stagiunea precedentă.

În prima rundă a sezonului trecut, din postura de nou-promovată, Universitatea Cluj remiza pe terenul FCSB-ului, scor 1-1. Mai apoi, la retur, "studenții" se impuneau cu 2-1 pe propria arenă.

Acum, înainte de prima înfruntare a stagiunii dintre cele două formații, Emil Boc e de părere că "Șepcile roșii" pot repeta rezultatele din trecut. Primarul speră că evoluția jucătorilor Universității Cluj va fi la cel mai înalt nivel, iar Chipciu&Co. vor învinge liderul din Superligă.

"Să fim realiști. Echipa Universității Cluj poate juca pe orice teren și în fața oricui, poate face față și poate avea o prestație foarte bună. Am mai demonstrat cu FCSB că putem face egal, să ne amintim meciul de deschidere al sezonului trecut.

Cu alte cuvinte, Universității Cluj îi stă la îndemână prin lotul, determinarea și voința pe care o are să obțină un rezultat bun. Totul depinde de forma în care ajung la București. E important detaliul de ultim moment, în ce formă e echipa, cum se aliniază astrele.

Dacă echipa prinde o formă bună, poate obține un rezultat bun, dacă nu este în formă bună, prima șansă o are de departe FCSB. La meciul de ieri l-am văzut pe Neluțu nemulțumit de unele lucruri, dar mai are timp să le aranjeze. Dacă prindem o formă bună, nu pierdem", a declarat Boc la ZIUA Live.

Primarul, încântat de victoriile echipelor clujene

Ziua de joi a reprezentat un adevărat succes, atât pentru fotbalul, cât și pentru baschetul clujean. Mai întâi, Universitatea și CFR au câștigat în grupele Cupei României cu același scor, 3-1, împotriva celor de la Steaua, respectiv CSM Alexandria.

Apoi, U-BT Cluj-Napoca a început sezonul în Liga Națională și a trecut fără emoții de Rapid, 79-56. Rezultatele nu au trecut neobservate, iar Emil Boc a ținut să felicite cele trei echipe.

"Am spus că vom avea trei victorii pe linie și am avut. La baschet, la fotbal, trei victorii. Bravo lor!", a transmis primarul.

Comenteaza