Emil Boc va fi în tribune la revenirea „Șepcilor Roșii” pe Cluj Arena: Ne vedem cu toții la stadion!

Emil Boc va fi în tribune la revenirea „Șepcilor Roșii” pe Cluj Arena: Ne vedem cu toții la stadion!

Universitatea Cluj va juca, luni, cu Sepsi OSK, în Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj Arena.

Primarul Emil Boc vrea să le fie alături celor de la U Cluj, care vor juca prima partidă din Liga 1 pe Cluj Arena, după o pauză de câțiva ani.

„Luni seara sper că ne vedem cu toții la stadion să susținem Universitatea Cluj în meciul cu Sepsi și să continuăm parcursul bun pe care l-a avut la începutul sezonului Universitatea Cluj. Au fost câteva etape negre, dar avem încredere în băieții de la Universitatea și în echipa din jurul băieților”, a spus Emil Boc, la ZIUA LIVE.

Edilul Clujului spune că are încredere în această echipă care a demonstrat că poate.

„După un început foarte bun au urmat câteva etape negre și, după cum spune ardeleanul și românul, «după vreme rea vine și vreme bună». Avem încredere în această echipă și în jucători, știu că pot, au demonstrat că pot, important este să găsească timing-ul optim. Ei cred că știu ce au de făcut, dar și așteptările sunt mari de la echipă de a reveni în forma pe care au arătat-o la începutul campionatului și am convingerea că vor putea face acest lucru. Dacă nu apare ceva extraordinar, voi fi luni pe stadion”, a adăugat primarul.

”U” joacă luni, de la ora 17:00, împotriva celor de la Sepsi OSK în etapa a șasea a Superligii, meciul consemnând revenirea „studenților” pe Cluj Arena.

Comenteaza