Video Emil Boc va fi prezent la finala de la Sibiu: "Mergem să punem șapca pe Cupă!"

Emil Boc va fi prezent la finala de la Sibiu: "Mergem să punem șapca pe Cupă!"
| Foto: ZIUA de Cluj

Primarul speră la o victorie istorică a Universității Cluj și chiar a îndrăznit să ofere un pronostic pentru jocul cu Sepsi OSK.

"Studenții" vor juca din nou finala Cupei României după 8 ani, iar Emil Boc nu va rata șansa de a fi alături de echipă la meciul de la Sibiu. Edilul a dezvăluit că și-a anulat vizita la Bruxelles pentru a-i putea susține pe elevii lui Ioan Ovidiu Sabău în 24 mai.

"Mergem să punem șapca pe Cupă! Trebuia să fiu la Bruxelles, însă am anulat tot programul de acolo. Voi fi alături de echipă la Sibiu și de toți suporterii care vor fi acolo. Mergem cu mândrie că suntem în finală, că ne-am îndeplinit obiectivul și mergem cu speranță și optimism pentru viitorul Universității Cluj.

Încă o dată trebuie felicitat Neluțu Sabău, un brand al Clujului, dar și Radu Constantea, alături de care am reclădit Univeristatea Cluj când nimeni nu mai credea. Îmi doresc să câștigăm din tot sufletul.

Sepsi are un lot cu mai bun, dar cred că băieții au mai demonstrat și în cea dublă cu Dinamo. Dacă vom fi toți alături de ei cred că se poate. Nu va fi ușor, dar putem câștiga Cupa. Îndrăznesc să zic 2-1 pentru Univeristatea Cluj. Va fi greu, dar nu imposibil", a declarat primarul la ZIUA Live.

Emil Boc e convins că U-BT va întoarce soarta finalei cu CSM Oradea

Chiar dacă echipa lui Mihai Silvășan a pierdut primele două meciuri ale seriei, edilul are încredere în baschetbaliștii echipei clujene și e convins că atmosfera din Sala Polivalentă va face diferența.

"Categoric pot menține titlul la Cluj. Nu e sfărșitul lumii ce s-a întâmplat la Oradea. Mai sunt meciuri și sunt în grafic. Sunt convins că Polivalenta va fi arhiplină. E o echipă iubită, care are performanțe și cu care ne mândrim", a spus Boc.

Comenteaza