Emil Dică, amintiri alături de Cadu din perioada CFR Cluj: “Până la ora jocului cu Bayern, am fumat împreună două pachete de țigări”

Emil Dică, amintiri alături de Cadu din perioada CFR Cluj: “Până la ora jocului cu Bayern, am fumat împreună două pachete de țigări”
| Foto: digisport.ro

Fostul mijlocaș al formației din Gruia a relatat un episod dinaintea partidei “feroviarilor” împotriva campioanei Germaniei din sezonul 2010-2011 al Ligii Campionilor.

În perioada 2009-2011, Emil Dică a jucat în aproape 50 de partide pentru CFR Cluj. Mijlocașul a evoluat și în campania europeană din 2010, când clujenii au evoluat în grupele Ligii Campionilor, împotriva celor de la FC Basel, AS Roma și Bayern Munchen. Partida din Germania a fost una de referință, având în vedere că “feroviarii” au pierdut cu 3-2, după ce au înscris de două ori în prorpie poartă, prin Cadu și Panin. Portughezul a marcat și în poarta bavarezilor, iar Emil Dică a povestit o întâmplare petrecută înaintea jocului de la Munchen.

“Am luat bătaie cu 3-2 atunci de la Bayern Munchen. Am și declarat după meci că am marcat 4 goluri și am pierdut 3-2. Panin și Cadu și-au dat două autogoluri. La acel meci, mi-a zis Cadu înainte că va înscrie, dar la final i-am zis că trebuia să îmi spună și în ce poartă. În ziua jocului, după masa de prânz, am rămas fără «vitamine», fără țigări adică.

Am mers să ne cumpărăm, dar nu am găsit. Noi eram colegi de cameră. Atunci, aveam o relație foarte bună cu doctorul echipei. L-am sunat și i-am zis «Dă-ne și nouă ceva, diseară ne așteaptă infernul». «Ce să vă dau, sunteți nebuni?». «Ceva vitamine, că am rămas fără vitamine». Fumam cam un pachet pe zi în perioada aceea. Până la ora jocului, am fumat împreună două pachete”, a declarat Dică pentru GSP.

Comenteaza