Emma Răducanu, după eliminarea de la Transylvania Open: „Sper că mă voi întoarce la anul aici sau la alt turneu din România”

Emma Răducanu, după eliminarea de la Transylvania Open: „Sper că mă voi întoarce la anul aici sau la alt turneu din România”
| Foto: Facebook.com/TransylvaniaOpen

Emma Răducanu, campioana de la US Open, s-a oprit în sferturile de finală la Transylvania Open, după eșecul în fața ucrainencei Marta Kostyuk, scor 6-2, 6-1.

Britanica de origine română le-a mulțumit fanilor și organizatorilor pentru susținere și a subliniat că vrea să învețe mai bine limba română.

"Am petrecut câteva zile foarte plăcute aici, în România. Ospitalitatea a fost absolut incredibilă, toată lumea m-a primit atât de bine. A fost plăcut să mă simt apreciată aici. Sunt dezamăgită că nu pot să stau mai mult aici, dar a fost o săptămână pozitivă. Rămân cu amintiri foarte frumoase despre România. Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor de aici.

Într-un fel, am fost surprinsă de cât de tare m-au susţinut românii... aşa că îmi pare rău că nu am reuşit să joc mai mult la acest turneu. Sper însă că voi reveni la acest turneu sau la altul în România anul viitor. Sper să îi revăd pe fanii de aici, înseamnă mult pentru mine", a spus Emma Răducanu, potrivit digisport.ro.

Întrebată dacă o va vizita pe bunica ei, care locuieşte la Bucureşti, Emma Răducanu a răspuns: "Nu ştiu deocamdată. Vreau să o protejez dată fiind situaţia pandemiei. Aici este o situaţie dificilă, cu multe cazuri, aşa că încă nu am decis pentru moment ce voi face în următoarele zile.

Sigur m-a văzut la televizor. Sunt sigură că e mândră de mine că am reuşit să vorbesc în limba română. Pentru că ştiu limba română în primul rând datorită ei. Sper că voi petrece mai mult timp aici şi voi învăţa şi mai bine limba română", a adăugat tânara sportivă.

Comenteaza