Emmanuel Culio: Am plâns 10 zile după ce am luat decizia că voi pleca de la CFR Cluj

Emmanuel Culio: Am plâns 10 zile după ce am luat decizia că voi pleca de la CFR Cluj

Emmanuel Culio a povestit, sâmbătă, în urma partidei dintre clujeni şi FC Voluntari, scor 4-0, despre decizia sa de a se întoarce în Argentina la familia sa şi despre relaţia sa cu cei de la CFR.

În urma partidei, Culio a prezentat un cadou primit din partea lui Damjan Djokovic: o fotografie înrămată alături de echipă.

„Ieri am vorbit cu Dan Petrescu. I-am zis să stea liniştit. Că el tot timpul e nervos. ’Calm, Mister, că mâine câştigăm’. Tot timpul vorbesc aşa cu el. A fost emoţionant. Am fost fericit că am câştigat. E bine că facem vacanţa pe primul loc. Am primit un cadou de la Djokovic, e un băiat extraordinar. Clubul şi oamenii din jurul echipei vor să rămân aici. Însă decizia mea e luată deja. Familia mea e în Argentina, ea e cea mai importantă. Soţia mea, copiii mei. Am jucat fotbal pentru familie. Aşa e viaţa. O să mă întorc la CFR Cluj în afara terenului, ca antrenor sau ca director sportiv. Vreau să fiu antrenor, să lucrez cu Mister. Am o relaţie bună cu Dan Petrescu, a crezut mult în mine. La fel şi ceilalţi jucători, preşedintele... Eu mi-am dat viaţa pentru club, pentru echipă, asta e cel mai important. Plec liniştit”, a declarat Culio în urma partidei.

Golurile CFR-ului din partida cu Voluntari au fost marcate de Susic (minutul 5), Culio (minutul 14), Deac (minutul 37) şi Camora (minutul 90+2).

Comenteaza