Emmanuel Culio, unul dintre cei mai importanți jucători de la CFR Cluj, joacă luni ultimul meci pentru vişinii

Emmanuel Culio, unul dintre cei mai importanți jucători de la CFR Cluj, joacă luni ultimul meci pentru vişinii

Luni, contra Astrei, Culio va juca ultimul meci din carieră. 

Emmanuel Culio, unul dintre cei mai importanți jucători de la CFR Cluj, a decis să renunțe la cariera de jucător.

EMMANUEL CULIO: „E O DECIZIE FOARTE DIFICILĂ”

„Am un mesaj pentru fanii lui CFR Cluj și pentru cei din club. Am luat o decizie foarte dificilă. Mi-e greu să vorbesc. Am luat decizia să plec de la club din motive familiale. Vreau în primul rând să le mulțumesc colegilor, antrenorilor și clubului pentru acest an pe care l-am petrecut aici.

A fost o decizie foarte grea. M-am gândit, am meditat, iar asta e cel mai bine pentru mine. Famila mea e mai presus de orice, de fotbal, de tot. Mereu m-am gândit la familia mea și am jucat pentru ea. Vreau să știu că cei din familie sunt bine. 

Am petrecut ani minunați aici. Le mulțumesc celor de la CFR Cluj, dar și României, țară care mi-a deschis porțile către Europa și mi-a dat un nume important. Vreau să lucrez în continuare pentru club, să-l ajut, dar din afara terenului”, a declarat Emmanuel Culio.

"MULȚUMIM, JUAN EMMANUEL CULIO!" este mesajul postat de club pe pagina de Facebook 

"Luni jucăm pentru Culio, Eroul de la Roma sau oricum doriți voi, suporterii CFR-iști să îl numiți, pe unul dintre cei mai buni jucători care au îmbrăcat vreodată tricoul “alb-vișiniu”! Haideți cu toții la stadion, haideți cu toții în Gruia!

Mijlocașul nostru a luat decizia de a părăsi România din motive personale și de a se întoarce alături de familia sa în Argentina. În întreaga carieră, Culio n-a petrecut nici măcar o zi departe de soția și copiii săi, iar gândul că ar urma să stea în România fără ei l-a făcut să ia această decizie.

E o decizie care, pe noi, toți cei din Familia CFR ne întristează, pentru că ne despărțim nu doar un fotbalist extraordinar, ci de un om incredibil, un muncitor desăvârșit, un model pentru orice tânăr fotbalist, o persoană cu un caracter remarcabil.

Mulțumim, Juan! Mulțumim pentru că ai fost un exemplu pentru noi toți din club, pentru că ai venit în România, la mii de kilometri de casă să joci fotbal, pentru că ai îmbrăcat cu mândrie mereu tricoul “alb-vișiniu” și pentru tot profesionalismul de care ai dat dovadă.

Îți dorim multă baftă în tot ceea ce vei alege să faci de aici înainte, fie că o să mai joci fotbal în Argentina, pentru că știm că o poți face încă la un nivel ridicat, fie că vei alege cariera de antrenor. Noi ne dorim să revii într-o zi în Gruia și din postura de antrenor pentru că CFR și Clujul vor fi mereu casa ta.

Pentru meciul cu Astra, intrarea spectatorilor va fi liberă, iar cei care și-au achiziționat deja bilete își vor primi banii înapoi. Haideți să cântăm cu toții pentru Culio la ultimul său meci în Gruia!"

Comenteaza