Emmanuel Yeboah, lăudat de legenda fotbalului ghanez: "Iubesc pasiunea lui"

Emmanuel Yeboah, lăudat de legenda fotbalului ghanez: "Iubesc pasiunea lui"
| Foto: Twitter Emmanuel Yeboah

Fostul jucător Asamoah Gyan a vorbit la superlativ despre atacantul CFR-ului.

Retras recent din activitate, fostul fotbalist trecut prin Serie A, Ligue 1 și Premier League este unul dintre mentorii și susținătorii lui Emmanuel Yeboah. Asamoah Gyan, cel care a marcat 51 de goluri in 107 partide pentru echipa națională a Ghanei a lăudat prestația recentă a jucătorului de la CFR Cluj.

"Abia aștept să îl văd pe Emmanuel Yeboah pe scena mare a fotbalului. Iubesc pasiunea lui și abilitatea cu care învață întotdeauna. Nu sunt surprins de golurile marcate în primul său meci pentru echipa națională. Îi doresc și lui și echipei mult succes!", a transmis Asamoah Gyan pe Twitter.

Emmanuel Yeboah a intrat la pauza meciului Ghana - Congo, din cadrul Cupei Africii U23, a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă în victoria echipei sale, scor 3-2. De asemenea, atacantul "feroviar" i-a răspuns lui Asamoah Gyan.

"Cuvintele nu pot descrie bucuria pe care o simt. Mulțumesc Ghana, mulțumesc colegilor și antrenorilor! Vreau să îi mulțumesc și tatălui meu, dar și regelui Asamoah Gyan", e mesajul lui Yeboah.

Comenteaza