Emoţii risipite: francezul CFR-ului e apt pentru meciul cu Gaz Metan

 Emoţii risipite: francezul CFR-ului e apt pentru meciul cu Gaz Metan
Nicolas Godemeche (foto dreapta) i-a dat emoţii lui Jorge Costa în ultimele zile, după ce a ieşit accidentat din confruntarea cu FCM Târgu-Mureş, dar jucătorul s-a recuperat şi se antrenează normal.

În minutul 37 al jocului cu FCM mijlocaşul francez a făcut semn că nu mai poate continua partida, iar Costa a hotărât imediat să-l schimbe, temându-se ca nu cumva să fie vorba de o accidentare gravă. Veştile sunt, însă, îmbucurătoare pentru "feroviari". Godemeche a efectuat un RMN, dar nu sunt motive de îngrijorare în ceea ce priveşte situaţia sa. "El s-a antrenat astăzi (ieri - n. red.), nu este nici o problemă, a suferit doar o uşoară contractură şi va putea juca cu Gaz Metan, nu se pune problema să absenteze din motive medicale", a explicat Ovidiu Dragoş, doctorul CFR-ului.

Godemeche a fost adus liber de contract de către CFR Cluj în această iarnă, la solicitarea lui Jorge Costa, care îl cunoştea din campionatul Portugaliei. Mijlocaşul este văzut drept o piesă importantă în noul sistem de joc, 4-2-3-1, urmând să facă pereche, în faţa apărării, fie cu Mureşan, fie cu Sixto Peralta în acest retur. CFR Cluj o va întâlni pe Gaz Metan Mediaş vineri, de la ora 21:30, în deplasare. Ultima confruntare dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria medieşenilor, scor 2-0, chiar în Gruia.

Meciul de vineri va fi în direct la Digi Sport şi livetext pe ziuadecj.ro.

 

 

Comenteaza