Emoțiile continuă. Petrolul câștigă la Arad, după o revenire spectaculoasă și lupta pentru baraj se decide în ultima etapă

Emoțiile continuă. Petrolul câștigă la Arad, după o revenire spectaculoasă și lupta pentru baraj se decide în ultima etapă
| Foto: facebook.com/official.fcpetrolul

Ploieștenii au reușit să se impună în jocul cu UTA, scor 4-2, după ce arădenii au condus cu 2-0, iar duelul pentru locul al treilea dintre “Lupii galbeni” și “U” Cluj se va decide în ultima rundă a campionatului.

Elevii lui Gheorghe Mulțescu erau obligați să câștige la Arad pentru a mai spera la locul de baraj pentru care se luptă cu “Șepcile roșii”. UTA a marcat de două ori, prin Oroian și Șeroni, iar șansele ploieștenilor la locul de baraj dispăreau. Totuși, Arnăutu a redus repede din diferență și soarta partidei nu era încă decisă. După pauză, “Lupii galbeni” au forțat și au reușit să înscrie de trei ori, prin Marinescu, Rusu și Arnăutu, profitând de lejeritatea cu care s-au apărat arădenii. Scorul final a fost 4-2, iar duelul pentru locul de baraj se dă în ultima etapă.

În ultima rundă, Univeristatea Cluj joacă pe propriul teren cu Pandurii, care a scăpat de grijile retrogradării, cel puțin pe plan sportiv. În schimb, Petrolul va primi viztia Academicii Clinceni, formație ce și-a asigurat deja promovarea.  

loading...
Comenteaza