Enache, discurs dur după un nou eșec al “studenților”: “M-am săturat să dau explicații numai eu. M-am săturat să-mi crape obrazul de rușine”

Enache, discurs dur după un nou eșec al “studenților”: “M-am săturat să dau explicații numai eu. M-am săturat să-mi crape obrazul de rușine”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Unviersității Cluj a vorbit și despre o posibilă plecare la finalul partidei pe care echipa sa l-a pierdut, scor 1-0, pe terenul celor de la ACS Comuna Recea.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Șepcile roșii” au suferit o nouă înfrângere după cea din Cupa României împotriva Viitorului Pandurii Târgu Jiu. Clujenii au fost învinși la Recea de gazonul impracticabil și de un penalty controversat acordat de centralul partidei. La finalul jocului, Costel Enache a avut un discurs dur și a recunoscut că a discutat cu membrii conducerii despre o posibilă plecare.

“A fost un eșec neașteptat de multă lume, dar dorit de foarte multă lume. Cred că balanța s-a înclinat către cei care își doreau mai mult un eșec. Nici noi n-am fost foarte activi, nu înțeleg de ce jucătorii n-au aplicat ceea ce am vorbit. Ne așteptam la un joc greu, în condiții speciale, și n-am reușit să ne adaptăm.

Eu îmi asum tot ce se întâmplă aici, dar să mă ia Dracu’ dacă înțeleg alți factori care influențează jocul. Poate că ar fi fost mai bine să încercăm un joc pragmatic, poate n-am gestionat bine antrenamentele, Dracu’ mai știe ce am făcut greșit.

M-am săturat să-mi iau ’castane’ numai eu, să dau explicații numai eu. M-am săturat să-mi crape obrazul de rușine, să mă vadă ai mei trist. Cred că mai sunt și alții care să dea explicații.

Eu sunt primul vinovat, îmi asum asta. Aș propune, ca un mod general, cine mai pronunță expresia ‘îmi asum’, să primească și șase luni de pușcărie! Direct! Toată lumea își asumă, dar nimeni nu face nimic. Îmi asum eșecul, nu țin de scaun, dar vreau să-și mai asume și alții.

Când mai greșesc și alții, vreau să-și asume și ei. Vreau ca cineva să înțeleagă când greșește. De fotbal n-am ce să zic, era imposibil să jucăm fotbal aici. Respect oamenii de aici, se zbat, alții ar trebui să fie mai atenți cum se joacă meciurile în cea mai importantă competiție organizată de FRF”, a spus Costel Enache, potrivit Telekom Sport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza