Enache își dorește să continue la “U” Cluj, dar în anumite condiții: “Nu aş vrea doar să mă leg de un contract, să stau într-o linişte aşa, că eu am contract”

Enache își dorește să continue la “U” Cluj, dar în anumite condiții: “Nu aş vrea doar să mă leg de un contract, să stau într-o linişte aşa, că eu am contract”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Înțelegerea dintre formația clujeană și tehnician se încheie la finalul sezonului, iar cele două părți au avut discuții de principiu pentru prelungirea colaborării.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Sosit în luna septembrie la Cluj, Costel Enache a ratat obiectivul calificării în play-off, însă “studenții” ocupă primul loc în play-out. La finalul partide cu Farul, în care formația sa s-a impus cu 3-1, tehnicianul al cărui contract expiră la finalul sezonului a declarat că își dorește să continue alături de “Șepcile roșii”, însă doar în anumite condiții și cu anumite garanții din partea conducerii.

”E clar că este o schimbare în cadrul conducerii clubului nostru, s-au făcut ceva mutări, au venit oameni noi, cu altfel de viziuni sau cu viziuni noi, şi e o reorganizare la nivelul ăsta. Sunt aproape la final de contract, ceva lucruri generale am discutat săptămâna asta, nimic concret.

E un club cu potenţial şi aş fi mândru, dar nu aş vrea doar să mă leg de un contract, să stau într-o linişte aşa, că eu am un contract. Nu! Vreau să ajut cu tot sufletul meu şi până nu punem lucrurile la punct în club, îmi e greu să îmi asum nişte lucruri”, a precizat Costel Enache.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza