Ţenter: Silvăşan şi Chetreanu revin mâine la antrenamente

Ţenter: Silvăşan şi Chetreanu revin mâine la antrenamente
Cei doi jucători ai echipei “U” Mobitelco vor reveni la antrenemante mâine seară, după ce au evoluat în Naţionala României, în meciurile disputate în preliminariile play-off-ului pentru campionatul Mondial de Baschet din 2011, gruipa valorică B, a anunţat antrenorul echipei clujene, Marcel Ţenter.
“Am văzut meciurile naţionalei pe Internet. Mă bucur pentru victorii. Antrenorul Neumann are un efect pozitiv asupra echipei, a format un grup cu mentalităţi apropiate. Îl felicit, dar şi pe băieţi şi sper să progresăm şi să ajungem pe prima scena. Jucătorii noştri care au fost la naţionala, Silvasan şi Chetreanu au ajuns acasă, am vrut să le dau 2-3 zile libere, dar mi-au cerut să vină la antrenamente de marţi seara, aşa că nu pot decât să mă bucur că îi vom avea mai repede la echipă”, a menţionat Marcel Ţenter, pentru site-ul oficial al lui “U” Mobitelco.

Tehnicianul a precizat că până la sfârşitul săptămâniva reveni la antrenamente şi Rob Thomson, convocat şi el în naţionala Rwandei, iar în curând este aşteptată şi revenirea lui David Lawrence, care se află înrecuperare după o accidentare la genunchi. “Din ultimele discuţii cu el, am înţeles că are flexibilitate totală la genunchi şi curând va începe alergarea. Din acel moment se poate prezenta la echipă, sper ca în luna septembrie să fie alături de noi”, a mai precizat Marcel Ţenter.

Comenteaza