Ţenter: toată lumea se teme de oboseală

Ţenter: toată lumea se teme de oboseală
Baschetbaliştii de la "U" Mobitelco se tem că oboseala îşi va spune cuvântul, în meciurile 3 şi 4 din finala play off-ului la baschet masculin, care au loc în acest weekend la Cluj, împotriva CSU Asesoft Ploieşti.


">

"Toată lumea se teme de factorul oboseală, dar într-o echipă sunt 12 jucători şi fiecare trebuie să-şi aducă aportul astfel încât să conteze pentru echipă. Şi aici toţi trebuie să fim conştienţi că toţi trebuie să tragem la aceeaşi căruţă, indiferent de oboseală sau de o zi mai proastă, trebuie să ne facem utili în timpul meciului", a spus astăzi antrenorul clujenilor, Marcel Ţenter.

Acesta admite că "U" Mobitelco joacă împotriva unei "echipe puternice" şi că cele două echipe se cunosc bine una pe cealaltă. "Ne ştim atât punctele forţe, cât şi punctele mai slabe. Nu pot spune că în primele două meciuri am fost impresionat sau suprins de ceva anume. Poate de faptul că nu am reuşit să fim suficient de constanţi cel puţin în al doilea meci, mai ales că nu ne-am confruntat cu această situaţie de-a lungul acestui campionat", a mai spus tehnicianul clujenilor.

Meciurile 3 şi 4 din finala play off-ului la campionatul naţional de baschet au loc sâmbătă şi duminică de la ora 18 la Sala Sporturilor "Horia Demian" şi vor fi transmise în format livetext pe ziuadecj.ro. După disputarea primelor două meciuri, de la Ploieşti, scorul este 1-1.

Comenteaza