Foto Şepcile Roşii, mesaj pentru Alin Tişe: "Pe noi ne interesează să vă țineţi de cuvânt ca “U” să își joace meciurile ACASĂ începând cu 24 aprilie"

Şepcile Roşii, mesaj pentru Alin Tişe: "Pe noi ne interesează să vă țineţi de cuvânt ca “U” să își joace meciurile ACASĂ începând cu 24 aprilie"
https://www.facebook.com/Sepcilerosii1919
Şepcile Roşii, mesaj pentru Alin Tişe: "Pe noi ne interesează să vă țineţi de cuvânt ca “U” să își joace meciurile ACASĂ începând cu 24 aprilie&q
Şepcile Roşii, mesaj pentru Alin Tişe: "Pe noi ne interesează să vă țineţi de cuvânt ca “U” să își joace meciurile ACASĂ începând cu 24 aprilie&q

Suporterii Universității Cluj-Napoca prin vocea Şepcilor Roşii îi transmit preşedintelui CJ Cluj că pe ei nu îi interesează comunicatul cu “vizita de lucru” efectuată pe stadionul Cluj Arena: "Pe noi ne interesează să vă țineti de cuvânt și să vă dovediți competența". 

Un banner a fost afişat de ultraşii Universităţii Cluj pe stadionul Cluj Arena unde se desfăşoară lucrările de înlocuire a gazonului. Aceştia spun că aşteaptă ca promisiunea ca gazonul să fie înlocuit până în data de 24 aprilie să fie îndeplinită. Au mai rămas 5 zile până atunci dacă se va lucra şi sâmbăta şi duminica. 

"Domnule Alin Tișe , pe noi ne interesează să vă țineti de cuvânt și să vă dovediți competența! Ne interesează să fie terminate lucrările la timp și gazonul să fie corespunzător pentru joc, conform promisiunilor și angajamentelor asumate de dumneavoastră!

Domnule Tișe, pe noi ne interesează ca “U” să își joace meciurile ACASĂ, la Cluj, pe Stadion Dr. Mircea Luca (Cluj Arena), înconjurată de toți suporterii și de toată dragostea pe care noi o putem dovedi pentru Simbolul Unor Inimi Românești!

Locul Univerității este acasă, în Cluj-Napoca, în cel mai frumos loc de pe pământ, pe Stadion Dr. Mircea Luca, alături de toți aceia care respiră si trăiesc în Alb și Negru! Acest lucru trebuie să se materializeze începand cu 24 Aprilie, când “U” are programat următorul meci din postura de gazdă. Haide „U”!", i-au transmis lui Alin Tişe Şepcile Roşii.  

Între timp, suporterii care au trecut recent pe lângă stadion au observat că la muncă se aflau doar 3 muncitori, iar din punctul lor de vedere, cu aşa elan este puţin probabil ca lucrările să fie gata la termen. 

Conform informațiilor și angajamentelor publicate de Consiliul Judetean Cluj, în data de 29 martie 2023, lucrările de schimbare a gazonului pe Stadion Dr. Mircea Luca (Cluj Arena), trebuie să se împlinească în maxim trei săptămâni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în data de 29 martie, așadar în data de 19 aprilie 2023, fiind împlinite cele 3 săptămani, lucrările trebuie să fie încheiate.

Amintim că gazonul de pe stadionul din centrul orașului este schimbat de un consorțiu format din 5 firme de profil. Este pentru prima dată când gazonul va fi schimbat integral din bani publici. Un video cu șantierul a fost publicat în urmă cu câteva zile

Comenteaza