Erik Lincar, înaintea meciului cu FCSB: "Mă smit motivat. Vom încerca să înscriem pe Arena Națională"

Erik Lincar, înaintea meciului cu FCSB: "Mă smit motivat. Vom încerca să înscriem pe Arena Națională"
| Foto: captura video ”U” Cluj TV

"U" Cluj debutează anul acesta în Liga 1, în deplasare, şi nu va avea un meci uşor deoarece îi întâlneşte pe fotbaliştii de la FCSB. Partida se va disputa duminică, 17 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

Erik Lincar, antrenorul nou promovatei în Liga 1, Universitatea Cluj, a prefațat meciul de duminică pe care îl vor juca "studenţii" împotriva celor de la FCSB și a dat de înțeles că știe ce probleme are adversara din prima etapă.

Antrenorul lui ”U” Cluj a dat de înțeles că știe unde să o atace pe FCSB, știind care sunt punctele slabe ale roș-albaștrilor. Acesta recunoaşte calitatea jocului vicecampioanei României, însă spune că îşi pune încrederea în noile achiziţii de la "U". "Cred mult în jucătorii nou veniţi. Sunt încrezător în jucătorii mei și în dorința lor de afirmare", a declarat Lincar la conferința de presă

”Pregătim jocul contra FCSB-ului cu mare seriozitate. Am urmărit ultimele lor jocuri. E o echipă tehnică. Joacă foarte bine. Încercăm să ne facem planul foarte bine pentru meciul de duminică. Vom încerca să îi blocăm și să înscriem pe Arena Națională”, a spus Erik Lincar.

”Am reușit să promovăm jucând împotriva unei echipe din Liga 1, Dinamo București. Am ajuns până aici, de ce să nu putem juca cu orice echipă din Liga 1, la același nivel. Nu am nicio emoție, mă smit motivat. E important ca nici jucătorii să nu aibă trac deoarece jucăm împotriva lui FCSB”, a mai adăugat Lincar. 

Comenteaza