Erik Lincar, mulțumit de campania de achiziții a ”Șepcilor roșii”: “Lotul este mai valoros decât în vară”

Erik Lincar, mulțumit de campania de achiziții a ”Șepcilor roșii”: “Lotul este mai valoros decât în vară”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tehnicianul se declară încântat de mutările reușite de clubul clujean în perioada de mercato din iarnă și speră că noii fotbaliști vor aduce plusul necesar pentru a asigura promovarea.

Cu mai puțin de două săptămâni înainte de reluarea campionatului, Universitatea Cluj face ultimele retușuri pentru o jumătate de sezon ce se dorește încheiată cu promovarea în Liga 1.

Deși schimbările din lotul “studenților” au fost numeroase, Erik Lincar se declară mulțumit de campania de achiziții a echipei sale.

“Consider că am reușit să aducem jucători de valoare, jucători cu experiență. Staff-ul meu și jucători vechi vor trebui să îi integreze cât mai repede, să înțeleagă ce îmi doresc eu de la ei.

Cred că asta s-a întâmplat și în Antalya și, zic eu, că până la minutul 1 din partida împotriva Concordiei Chiajna lucrurile vor fi la cel mai înalt nivel. Am mare încredere în jucătorii care au venit, au adus un plus echipei. Am adus doar jucători de la Liga 1, însă asta trebuie să se vadă și în teren.

Sunt multe momente în fotbal când remarci pe cinvea și apoi jucătorul, fiind și tânăr, își pierde din concentrare. Totuși, am remarcat doi jucători interesanți, care pe viitor vor putea debuta la Liga a 2-a, în momentul când vom avea nevoie de soluții Under.

În iarnă am considerat că trebuie să renunțăm la anumiți jucători. Aducând jucători de la Liga 1, în care noi credem foarte mult, putem spune că lotul este mai valoros decât în vară. Noi avem pretenția ca ei să ducă Universitatea Cluj în Liga 1”, a spus Erik Lincar.

Comenteaza