Erik Lincar, mulțumit după succesul de la Brăila: “Avem nevoie de puncte, să încercăm să intrăm în play-off”

Erik Lincar, mulțumit după succesul de la Brăila: “Avem nevoie de puncte, să încercăm să intrăm în play-off”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a vorbit despre jocul formației sale în partida câștigată de “studenți” în deplasare, scor 3-0.

Formația clujeană nu a întâmpinat nicio problemă pe terenul uneia dintre candidatele la retrogradare și s-a impus fără emoții. Ribeiro, Boiciuc și Blejdea au înscris, iar “Șepcile roșii” și-au asigurat cel de-al șaselea succes stagional.

La finalul partidei, antrenorul Universității Cluj, Erik Lincar s-a declarat mulțumit de victoria obținută de elevii săi, care îi apropie și mai mult pe “studenți” de primul obiectiv al sezonului, calificarea în play-off.

”Avem nevoie de puncte, să încercăm să intrăm în play-off. După care, fiecare echipă va urmări să încerce să obțină primele două locuri care duc direct în Liga 1. Chiar nu putem vorbi că se poate face la Brăila un joc foarte elaborat.

Era foarte important să profităm de șansele pe care le avem, de anumite momente în care trebuia să fim decisivi și să marcăm. Până la urmă, mă bucur pentru Blejdea că a reușit să marcheze primul gol în acest campionat”, a spus antrenorul “studenților” pentru Metropola TV.

Comenteaza