Erik Lincar, mulțumit după succesul de la Buzău: “Am suferit, ne-am sacrificat”

Erik Lincar, mulțumit după succesul de la Buzău: “Am suferit, ne-am sacrificat”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj și-a lăudat elevii în urma victoriei din runda cu numărul doi a sezonului regulat al Ligii a 2-a.

“Șepcile roșii” au menținut ritmul bun din prima etapă de campionat și au reușit să obțină cele trei puncte și în prima deplasare a sezonului, cea de la Buzău. Albert Voinea a fost eroul echipei clujene, fiind cel care a înscris golul victoriei în Crâng.

Antrenorul Universității Cluj, Erik Lincar, s-a declarat mulțumit de jocul elevilor săi din prima repriză, însă a recunoscut că în partea secundă formația sa a făcut un pas înapoi care îi putea costa pe “studenți”.

”În ceea ce privește jocul de astăzi, sunt mulțumit de prima repriză, în care ne-am creat trei-patru situații de gol foarte mari. Păcat că nu le-am concretizat. Și cum este normal în fotbal, în a doua repriză le-am lăsat șansa, de fapt, și gazdelor să vină peste noi, poate nu cu acțiune foarte clare, dar multe faulturi, lovituri libere din lateral.

Este bine că nu am luat gol din faze fixă, că au fost foarte multe. Până la urmă am suferit, ne-am sacrificat. Le mulțumim suporterilor care au venit la acest joc și îi așteptăm în număr cât mai mare la jocul de joi seară de pe Cluj Arena”, a spus antrenorul “studenților” pentru Digisport.

În etapa următoare, Universitatea Cluj va evolua pe teren propriu, împotriva Unirii Constanța. Partida e programată joi, de la 21:30.

Comenteaza