Erik Lincar nu pleacă de la Universitatea Cluj. Tehnicianul „studenților” are parte de toată susținerea conducerii

Erik Lincar nu pleacă de la Universitatea Cluj. Tehnicianul „studenților” are parte de toată susținerea conducerii

Reprezentanții Universității Cluj au transmis un comunicat prin care dezmint informațiile referitoare la o posibilă plecare a tehnicianului Erik Lincar.

„În urma informațiilor false apărute în presă cu privire la lipsa susținerii antrenorului Erik Lincar de către conducerea clubului nostru, FC Universitatea Cluj precizează că Erik are parte de tot suportul conducerii în buna desfășurare a activității sale profesionale.

De asemenea, menționăm că echipa îi va oferi timpul necesar, pentru recuperare din punct de vedere medical, după ce antrenorul a fost supus unei intervenții chirurgicale înaintea partidei cu Poli Iași.

Rezultatele obținute până la etapa actuală și aspectele pozitive aduse de către Erik în cadrul grupului motivează decizia conducerii de a-l susține necondiționat. Atât staff-ul cât și ceilalți membri ai frumoasei familii FC Universitatea Cluj vor fi alături de antrenor în continuare”, se arată în comunicat.

Erik Lincar a ținut să precizeze că principala sa problemă este de natură medicală, și încearcă alături de conducerea clubului să găsească o soluție prin care să i se ofere o perioadă cu mai multe zile libere.

„Am nevoie de timp pentru a mă putea reface după operația de la picior. Problema menționată nu are nicio legătură cu informațiile apărute în presă legate de susținerea pe care mi-o oferă conducerea clubului. E o situație medicală pe care ar fi trebuit s-o înțeleagă toată lumea. Eu mă bucur de susținerea clubului, iar noi vom găsi soluția optimă pentru a continua proiectul promovării în Liga 1”, a precizat Lincar.

Comenteaza