Eroii CFR-ului din meciul cu FC Botoșani, vedete în echipa etapei din Liga 1

Eroii CFR-ului din meciul cu FC Botoșani, vedete în echipa etapei din Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

LPF a prezentat cei mai buni 11 jucători ai rundei cu numărul șapte din campionat, iar doi “feroviari” se află printre remarcați.

Deși dispută cel mai important meci al sezonului, miercuri, la Praga, CFR Cluj nu a neglijat lupta din Liga 1. Trupa lui Dan Petrescu și-a menținut poziția de lider în campionat, după ce a făcut spectacol cu FC Botoșani. Formația din Gruia a câștigat cu 4-1, prin dubla lui Deac și golurile lui Pereira și Păun. Cei doi mijlocași români au fost remarcații seri și au fost incluși în echipa etapei.

Internaționalul român a fost remarcat pentru cele două goluri marcate, unul din lovitură liberă și unul din penalty, în timp ce Adiță Păun este considerat jucătorul începutului de sezon în Liga 1. Fotbalistul crescut de CFR Cluj a reușit patru goluri și trei pase decisive în cele șapte etape scurse de la startul sezonului.

Echipa etapei a șaptea din Liga 1:

Piscitelli (Dinamo) – Ciubotariu (Dinamo), M. Constantin (Gaz Metan Mediaș), Bancu (U Craiova) – Houri (Viitorul), Nistor (Dinamo), Loshaj (Poli Iași), Olaru (Gaz Metan Mediaș) – Deac (CFR Cluj), G. Iancu (Viitorul), Păun (CFR Cluj). Antrenor: Edi Iordănescu (Gaz Metan Mediaș)

 

Comenteaza