Eroul CFR-ului din partida cu Astana, comparat cu Messi și Ronaldo de un oficial UEFA

Eroul CFR-ului din partida cu Astana, comparat cu Messi și Ronaldo de un oficial UEFA
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cele trei goluri reușite de Omrani în returul contra kazahilor, au fost remarcate și de reprezentanții forului continental, care l-au lăudat pe francez.

Deși totul părea pierdut după primele minute ale returului dintre Astana și CFR Cluj, Billel Omrani a ieșit la rampă și a adus o calificare nesperată pentru campioni. Hat-trick-ul reușit de francez a fost remarcat și de oficialul UEFA, Giorgio Marchetti. Directorul de competiții al forului continental l-a comparat pe Omrani cu Messi și Ronaldo, înainte de a efectua tragerea la sorți pentru turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

“Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo domină de obicei clasamentul marcatorilor. Acum, acest premiu merge la Billel Omrani, de la CFR Cluj, care a înscris toate cele trei goluri ale echipei sale în meciul cu Astana, întorcând rezultatul din tur”, a spus italianul Marchetti.

Dacă va trece de Maccabi Tel-Aviv, CFR Cluj va juca în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, împotriva învingătoarei dintre Celtic (Scoția) și Nomme Kalju (Estonia).

Comenteaza