Eșecul transferului de 5 Milioane de Euro al lui Ermal Krasniqi. Ce a spus Varga

Eșecul transferului de 5 Milioane de Euro al lui Ermal Krasniqi. Ce a spus Varga
| Foto: antenasport

Ermal Krasniqi, atacantul talentat al echipei CFR Cluj, a fost aproape de un transfer impresionant în valoare de 5 milioane de euro, dar acesta nu s-a concretizat. 

Planul de transfer al lui Ermal Krasniqi în străinătate, evaluat la peste 5 milioane de euro, a fost în discuție pentru această vară, dar s-a sfârșit fără a se materializa.

Fără a dezvălui numele echipei interesate, Ioan Varga (64 de ani), patronul CFR Cluj, a explicat că transferul lui Ermal Krasniqi a eșuat din cauza lipsei de timp pentru a finaliza această mișcare.

Cu toate acestea, patronul clubului din Gruia a asigurat că performanțele atacantului vor fi urmărite în continuare, iar o mutare ar putea deveni realitate în timpul perioadei de transferuri din iarnă.

„Krasniqi e în standby până în iarnă. Ne-am înțeles la bani, dar timpul era prea scurt. A rămas să-l monitorizeze și să reluăm discuțiile în iarnă. Chiar dacă e an de reconstrucție, ne batem la titlu. Am echilibrat situația financiară și avem forțe proaspete. Sunt mulțumit de transferurile făcute!”, a declarat Ioan Varga pentru iamsport.ro.

Comenteaza