Este Dan Petrescu „pe făraș” la CFR Cluj? Ce spune finanțatorul campioanei

Este Dan Petrescu „pe făraș” la CFR Cluj? Ce spune finanțatorul campioanei
| Foto: Facebook.com/cfr1907

Rezultatele din Europa, unde CFR Cluj n-a reușit să câștige niciun meci în grupele Uefa Conference League, dar și cele trei înfrângeri din Superligă i-au complicat serios viața tehnicianului Dan Petrescu în Gruia.

Înfrângerea cu Sivasspor de joi a alimentat valul de critici pentru cel mai titrat antrenor din Superliga României, iar „demisia” se tot aude din tribunele stadionului Dr. Constantin Rădulescu.

În aceste condiții, întrebarea despre posibila plecare a lui Dan Petrescu este tot mai des auzită. Se speculează deja că meciul cu FC Argeș ar putea fi ultimul pentru antrenor, pe banca CFR-ului.

Potrivit Prosport.ro, Neluțu Varga a fost întrebat dacă îl va schimba pe Dan Petrescu, iar finanțatorul CFR-ului a răspuns scurt. „Îmi doresc să continue, dar fără rezultate nu se poate. Echipa trebuie să ajungă în primăvăra europeană”, a spus Varga.

Mesajul finanțatorului cu 5 titluri în România este cât se poate de clar. Varga nu vrea să îl demită pe Dan Petrescu, dar pune presiune pe antrenor, transmițându-i că nu îi garantează susținere necondiționată.

Finanțatorul își dorește rezultate imediate în Europa și lasă de înțeles că ratarea calificării din grupele Conference League i-ar fi „fatală” lui Petrescu. Situația pare foarte grea pentru antrenor, în condițiile în care pentru CFR urmează două partide cu Slavia Praga, cel mai dificil adversar din grupă.

Comenteaza