Eugen Neagoe a prefațat partida cu Rapid: "Cine va fi mai inspirat va avea câștig de cauză"

Eugen Neagoe a prefațat partida cu Rapid: "Cine va fi mai inspirat va avea câștig de cauză"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Jocul din capitală va fi al doilea al antrenorului în vârstă de 55 pe banca Universității Cluj.

După ce a debutat cu o remiză ca tehnician al "Șepcilor roșii", 0-0 cu FC Voluntari, Eugen Neagoe întâlnește una dintre cele mai în formă echipe din Superligă. Universitatea Cluj se va deplasa pe terenul Rapidului, însă noul antrenor al "studenților" crede că elevii săi pot reuși o surpriză.

"A trebuit să ne acomodăm foarte rapid. Nu aveam timp și a trebuit să ne cunoaștem, să facem eforturi și eu și jucătorii. Știm cu toții cum va fi atmosfera. Ca și noi, Rapid are foarte mulți suporteri. Sunt convins că și noi vom avea mâine seară mulți suporteri.

Mi-aș dori ca jocul să se deruleze în favoarea noastră, să conducem, să câștigăm, însă nu va fi deloc ușor. Nicio echipă nu a câștigat în acest început de campionat în Giulești, mi-aș dori să fiu eu prima echipă care reușește asta.

Cu siguranță Rapid pleacă cu prima șansă, dacă ne uităm la clasament. Totuși, nu știu dacă lucrurile vor sta la fel și în teren. Eu cred că jocul va fi echilibrat. Și noi avem jucători cu experiență, cine va fi mai inspirat va avea câștig de cauză", a spus antrenorul.

Tehnicianul echipei clujene a dezvăluit și ce își dorește de la elevii săi. Neagoe susține că va aborda ofensiv jocurile și nu va pune accent doar pe defensivă.

"Trebuie să marcăm goluri, să ținem foarte mult de minge, să avem o construcție elaborată. Vreau să pasăm, să avem situații de poartă, așa cum am avut la Voluntari. Mâine seară sper să și reușim să marcăm, doar așa putem câștiga.

Vom juca și mâine ca și la Voluntari, unde am jucat în deplasare, contra unei echipe care a evoluat sezonul trecut în play-off. Nu vom juca doar faza de apărare, vom încerca să atacăm și când vom avea minge vom merge peste cei de la Rapid", explicat Neagoe.

"U" Cluj încă nu a încheiat campania de achiziții

Noul antrenor al echipei clujene a dezvăluit că își mai dorește jucători, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii despre țintele sale.

"Ne dorim să mai facem câteva transferuri. Este vorba despre 3-4-5 jucători care probabil vor veni. Mi-aș dori, însă, să discutăm despre acest aspect pentru că acum e important doar jocul. Mi-aș dori să fim mult mai puternici și vom aduce jucători pentru a deveni mai puternici", a spus tehnicianul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Rapid este programată marți, de la 22:00. 

Comenteaza