Eugen Neagoe, despre viziunea sa asupra fotbalului: "Eu îmi doresc să marchez câte 5 goluri pe meci, dar din păcate nu jucăm singuri"

Eugen Neagoe, despre viziunea sa asupra fotbalului: "Eu îmi doresc să marchez câte 5 goluri pe meci, dar din păcate nu jucăm singuri"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a explicat modul în care pregătește partidele și a dezvăluit antrenorul din fotbalul european pe care îl apreciază.

Tehnicianul în vârstă de 55 de ani a vorbit despre stilul în care și-ar dori să joace toate echipele pe care le antrenează. Instalat la finalul lunii august pe banca Universității Cluj, Eugen Neagoe i-a condus pe "studenți" spre 4 victorii, însă doar una a fost la o diferență mai mare de un gol.

Antrenorul a dezvăluit că și-ar dori să înscrie cât mai multe goluri la fiecare meci, dar abordarea fiecărei partide depinde adversari, iar o bună organizare poate aduce puncte.

"O echipă mare este aceea care nu pierde jocuri. Eu îmi doresc că "U" Cluj să arate bine din toate punctele de vedere, mă refer și la organizarea jocului și la rezultate. Am mai auzit povești despre antrenori defensivi.

Eu îmi doresc să marchez câte 5 goluri pe meci, dar din păcate nu jucăm singuri. Și adversarii noștri își doresc să câștige. Și despre mine se spune că aș fi un antrenor defensiv, dar este total greșit. Îmi doresc să stau numai în terenul advers, să marchez multe goluri, dar întâlnim și adversari care sunt mai puternici în acea zi și ne creează mai multe probleme.

Real Madrid a câștigat Champions League contra unor echipe care jucau foarte ofensiv. Realul a fost o echipă foarte bine organizată, iar Ancelotti e din punctul meu de vedere cel mai mare antrenor în acest moment.

Poate nu are charisma lui Klopp sau Guardiola, dar e unul dintre cei mai mari. Eu cred că nici măcar antrenor rivalei noastre din oraș nu e unul defensiv. Dan Petrescu își dorește să câștige jocuri.

În precedentele jocuri, împotriva noastră a avut doar Craiova o mare ocazie. Eu îmi doresc să nu aibă nicio ocazie adversarii, așa cum a fost la Voluntari. Până în acest moment am primit trei goluri doar din faze fixe. Nouă nu ne-a pus nicio echipă mari probleme. Adversarii nu au ocazii și asta mă bucură", a spus antrenorul în podcastul 100%U.

Comenteaza