Eugen Neagoe, discurs dur după eșecul cu Rapid: "Este o rușine ce se întâmplă"

Eugen Neagoe, discurs dur după eșecul cu Rapid: "Este o rușine ce se întâmplă"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul a criticat arbitrajul, la finalul partidei care a consemnat prima sa înfrângere pe banca Universității Cluj.

După ce etapa trecută, la Voluntari, "studenții" nu au primit un penalty, la un henț care nu a fost nici măcar analizat de VAR, echipa clujeană a fost învinsă de Rapid în urma unei lovituri de pedeapsă. La finalul jocului, Eugen Neagoe a criticat deciziile arbitrilor și a acuzat o dublă măsură în cazul sistemului VAR.

"N-aș vrea să jignesc pe nimeni, dar este o rușine ce se întâmplă. Chiar o rușine cu VAR-ul! Ba merge, ba nu merge! Eu când am văzut că am probleme cu cititul, mi-am luat ochelari. Ei nici măcar la reluări nu văd dacă e penalty sau nu.

Etapa trecută am avut penalty clar. Ăsta cum a fost, VAR stins sau nestins? VAR-ul vede numai când vrea! Henț mai clar decât am avut noi nu există. Tot ce s-a întâmplat după minutul 70 a fost o rușine! Se aruncau în careu, să ceară penalty, la fiecare fază. S-a văzut!

Am jucat la echipa de pe primul loc și au avut primul șut pe poartă în minutul 70. Am pierdut cu un șut pe poartă. Sincer, este rușinos. Nimeni nu ia nicio măsură... se supără domnul Vassaras! Păi supără-te! Dar dă penalty dacă este. Ce să facem cu VAR-ul, dacă la fiecare etapă sunt greșeli una după alta?

N-am văzut în niciun campionat din lume să stai câte zece minute și să analizezi o fază. Trebuie să dăm telefon la UEFA, la FIFA, să-i întrebăm pe oameni dacă e penalty sau nu este? Nu e prima dată când mi se întâmplă", a spus Neagoe la Digisport.

Comenteaza