Video Eugen Neagoe, mulțumit după amicalul cu Hermannstadt: "A fost un antrenament reușit"

Eugen Neagoe, mulțumit după amicalul cu Hermannstadt: "A fost un antrenament reușit"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a întors scorul după pauză în fața sibienilor și s-a impus cu 2-1, într-un joc de pregătire.

Eugen Neagoe s-a declarat mulțumit de jocul și de rezultatul din amicalul cu Hermannstadt, însă e îngrijorat în legătură cu starea fizică a mai multor jucători. Totodată, antrenorul a transmis un mesaj suporterilor cu ocazia aniversării a 103 ani de la fondarea clubului.

"Până la urmă a fost un antrenament reușit. Din păcate avem o problemă cu Pițian, care a acuzat o durere la umăr, sper să nu fie ceva la claviculă. Le-am cerut jucătorilor să fie concentrați să nu avem probleme medicale după acest joc.

Avem deja probleme cu Chipciu, Romario, care a avut probleme cu actele și a fost în Brazilia. Iliev în urmă cu două zile a făcut o entorsă, sper să revină cât mai rapid.

Chiar dacă terenul a fost greu și nu s-a prezentat în cele mai bune condiții, băieții au făcut un antrenament bun. Am întâlnit o echipă valoroasă. Am greșit în primele minute, am primit un gol nepermis de ușor.

Nu avem voi să facem asemenea greșeli. Până la urmă am terminat cu bine acest joc. Sper să fim bine cu toții ca să mergem încrezători la Ploiești.

Am sărbătorit cei 103 ani prin acest joc și am și câștigat. Suporterilor le doresc sănătate și sper să fie întotdeauna alături de noi. Tot ce facem în fiecare zi facem și pentru ei. Fără suporterii noștri nu cred că am reușit să existăm. "U" Cluj merită o echipă puternică pentru că suporteri formidabili avem", a declarat Eugen Neagoe la finalul jocului.

Comenteaza