Eugen Neagoe, mulțumit după un nou succes în Superligă: "Trebuie să-i felicit pe jucători pentru efortul fantastic"

Eugen Neagoe, mulțumit după un nou succes în Superligă: "Trebuie să-i felicit pe jucători pentru efortul fantastic"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Deși a recunoscut că și-ar fi dorit o evoluție mai bună în ofensivă, antrenorul s-a declarat încântat de prestația elevilor săi.

Universitatea Cluj a reușit o nouă victorie în campionat, a doua consecutivă și a urcat o poziție în clasament. "Studenții" s-au impus la limită în fața Chindiei Târgoviște, scor 1-0, rezultat care l-a mulțumit pe Eugen Neagoe. Totuși, prestația ofensivă din ultima parte a jocului nu a fost pe placul antrenorului.

"Trebuie să fim mai puternici. Am spus înaintea jocului că nu m-am speriat deloc, că știam că jucătorii care intră o să facă un joc bun.

Trebuie să-i felicit că nu au cedat niciun moment. Am avut o discuție cu băieții în vestiar și le-am spus că trebuie să atacăm mai mult după ce am marcat. Asta a fost singurul reproș pe care l-am adus în această seară.

Au dat tot ce au putut pe un teren foarte, foarte rău. Din păcate, aici la Mediaș era mereu un gazon bun. Am încercat să jucăm. O mai spun o dată, trebuie să-i felicit pe jucători pentru efortul fantastic. Cred că i-am făcut fericiți pe suporteri în această seară. Mi-aș dori să câștigăm mai lejer, să stăm mai liniștiți pe final.

Era stabilit înainte jocului ca Fulop și Vlădoiu să intre la pauză. Indifrent de rezultat, pe amândoi trebuia să-i introduc la pauză, așa cum le-am promis înainte de joc, așa a fost strategia", a declarat Neagoe, potrivit Digisport.

Comenteaza