Eugen Neagoe și-a făcut temele înaintea meciului cu Farul: "Știu ce se întâmplă la ei, ce au lucrat, cu cine vor juca"

Eugen Neagoe și-a făcut temele înaintea meciului cu Farul: "Știu ce se întâmplă la ei, ce au lucrat, cu cine vor juca"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a anunțat că este informat în legătură cu cele mai mici detalii în legătură cu modul în care formația de la malul mării a pregătit meciul din etapa a 14-a a sezonului regulat.

"Studenții" se pregătesc de o deplasare complicată, pe terenul liderului din Superligă. Eugen Neagoe a lăudat calitatea adversarilor de la Farul Constanța, însă a dezvăluit că este foarte bine informat în legătură cu planurile echipei de la malul mării. De asemenea, tehnicianul l-a identificat pe Denis Alibec drept principalul pericol din tabăra constănțeană.

"Întâlnim liderul, este foarte important pentru noi acest joc. Gică Hagi își dorește să câștige toate jocurile, însă același lucru îl dorim și noi. Ne dorim să arătăm bine și să ne întoarcem cu cele trei puncte.

În 2022 este foarte greu să ne ascundem, noi știm totul despre ei, cum și ei știu totul despre noi, inclusiv ce am lucrat la antrenamente. Știu și eu ce se întâmplă la ei, ce au lucrat, cu cine vor juca.

Eram foarte îngrijorat dacă juca Gică Hagi, dar el va rămâne pe bancă. Acum nu sunt îngrijorat, chiar dacă au în componență jucători valoroși, inclusiv unul dintre cei mai talentați atacanți pe care i-a avut România în ultimii ani, Denis Alibec. El se simte bine la Constanța, a lucrat mult timp cu Hagi, îi place acel mediu", a declarat antrenorul.

Neagoe nu se gândește încă la perioada de mercato

Tehnicianul formației clujene susține că întregul club e concentrat la lupta din campionat, iar țintele pentru perioada de transferuri vor fi stabilite spre finalul anului.

"În acest moment nu m-am gândit la jucători pe care am putea să îi aducem sau la jucători care ar trebui să plece. Jucătorii pe care îi avem acum sunt cei mai buni pentru că joacă la "U" Cluj. Reprezentăm un nume mare din Români și atunci reponsabilitățile sunt foarte mari. Avem încă multe etape de disputat", a explicat Neagoe.

Partida dintre FC Universitatea Cluj și Farul Constanța este programată sâmbătă, de la 18:00.

Comenteaza