Eugen Neagoe speră la un succes în meciul cu FCSB: "Îmi doresc să câștigăm, sunt importante cele trei puncte"

Eugen Neagoe speră la un succes în meciul cu FCSB: "Îmi doresc să câștigăm, sunt importante cele trei puncte"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj și-a exprimat dorința de a nu mai exista greșeli de arbitraj în meciurile echipei sale, precum la partidele predecente.

"Șepcile roșii" primesc vizita FCSB-ului, în prima etapă a returului sezonului regulat din Superligă. Clujenii întâlnesc o formație ce are 4 victorii consecutive în campionat, însă Eugen Neagoe e convins că jucătorii săi pot tăia din elanul celor de la FCSB. Tehnicianul mizează pe experiența jucătorilor din lotul său și speră să nu apară greșeli ale arbitrilor, precum la precedentele partide jucate de Universitatea Cluj.

"Am trecut de cele două jocuri contra CFR-ului, deși nu au fost rezultatele pe care le doream. Din punctul meu de vedere și al doilea meci s-a încheiat tot la egalitate, chiar dacă ei au mai marcat un gol din penalty. Cele trei goluri contra lor le-am primit dintr-un corner și două penalty-uri, dintre care unul inexistent.

Am avut discuții cu anumiți oameni, unul dintre ei e domnul Porumboiu, care mi-a confirmat ce am văzut, nu a fost penalty la golul doi. Domnul Radu Petrescu a hotărât ca așa trebuie să fie, nu mai e nimic de comentat. Mi-aș dori să nu mai avem surprize ca și în etapele precedente.

Trebuie să nu le mai dăm ocazii arbitrilor să ia decizii greșite. Ne dorim un meci corect încă de la meciul cu FCSB. Sper să fie un arbitraj imparțial, oamenii delegați să își facă treaba, iar noi să ne facem treaba în teren. E păcat ca la un joc cu 25.000 de oameni în tribune să iei asemenea decizii și după să ne întrebăm de ce nu mai sunt suporteri în stadion.

Suporterii au și ei o limită. Dacă echipele sunt tratate de maniera asta, de ce ne mai dorim suporteri la stadion? Trebuie să fie o sărbătoare când echipele din Cluj au meci. Băieții au făcut un efort fantastic, nu pot să fiu supărat pe atitudinea lor și îmi doresc ca la fiecare joc să ne dorim mai mult să câștigăm.

Acești suporteri merită să facem toate sacrificiile, în special pentru ei. Îmi doresc să fie mândri de noi. Îmi doresc să câștigăm, sunt importante cele trei puncte. Experiența noastră trebuie să fie decisivă. Eu am mare încredere în băieți, le-am spus din prima zi, sunt jucători de mare calitate. Trebuie să eliminăm acele momente pe care nu le dorim și atunci totul va fi în regulă", a declarat antrenorul echipei clujene.

Partida dintre Universitatea Cluj și FCSB se va disputa luni, de la 21:00.

Comenteaza