Eugen Neagoe susține Universitatea Cluj: "Întotdeauna voi fi fanul lor, indiferent la ce echipă voi antrena"

Eugen Neagoe susține Universitatea Cluj: "Întotdeauna voi fi fanul lor, indiferent la ce echipă voi antrena"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Plecat în timpul sezonului la CS U Craiova, tehnicianul în vârstă de 55 de ani a dezvăluit că rămâne un suporter al "Șepcilor roșii".

Deși despărțirea sa de "studenți" chiar în timpul Crăciunului a fost una tensionată, Eugen Neagoe susține că rămâne fanul Universității Cluj și crede că echipa se va salva de la retrogradare și va cuceri și Cupa României la finalul sezonului.

"Cu siguranță voi fi fanul lor, am antrenat aici și m-am simțit foarte bine, chiar dacă mi-am auzit ceva discuții după ce am plecat. Am făcut ce am simțit în acel moment, am tot respectul pentru "U" Cluj.

Respect suporterii și întotdeauna voi fi fanul lor, indiferent la ce echipă voi antrena. Mă bucur enorm că au ajuns în finală și sunt convins că se vor salva fără probleme. Îi felicit, bravo lor! Orașul, suporterii merită, dar și Neluțu, cu toții", a spus antrenorul la revenirea sa la Cluj pentru meciul cu CFR.

Neagoe a lăsat în urmă conflictul cu Emil Boc

Primarul l-a criticat în termeni dur pe tehnician după plecarea sa surprinzătoare de la "U" Cluj, însă antrenorul susține că nu îi poartă pică și speră că edilului i-a trecut supărarea în urma evenimentelor din decembrie.

"Eu nu m-am certat cu dânsul, nu știu dacă mai este supărat pe mine. Eu nu am fost supărat pe nimeni, nici pe Radu Constantea. Eu nu m-am certat cu domnul primar, cred că probabil i-a trecut și lui supărarea.

Țin legătura cu oameni din Cluj, dar domnul primar nu a vrut să îmi răspundă la mesaje ultima dată. Este un om care a făcut multe pentru Cluj, nu am nimic de împărțit cu dumnealui", a explicat Neagoe.

Antrenorul a pregătit Universitatea Cluj în perioada august-decembrie 2022, iar în 19 meciuri i-a condus pe "studenți" către 6 victorii, 7 remize, suferind și 6 eșecuri.

Comenteaza