EURO 2020: Primul meci din istorie organizat de România

EURO 2020: Primul meci din istorie organizat de România
| Foto: hotnews.ro

Austria va întâlni selecţionata de fotbal a Macedoniei de Nord, duminică, într-un meci din Grupa C a EURO 2020, ce se va disputa pe Arena Naţională din Bucureşti.

În primul meci de la Campionatul European de Fotbal organizat vreodată în România, aproximativ 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri vor fi mobilizați pentru a asigura liniștea și ordinea publică la meciul de duminică de pe Arena Națională.

“Dispozitivul nostru va fi dimensionat în funcţie de fiecare eveniment în parte. Anticipez acum pentru primul eveniment, meciul din data de 13, vor fi alocaţi aproximativ 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri care vor acţiona într-un sistem integrat. Dar fiecare eveniment va avea particularitatea sa şi vom dimensiona dispozitivul în funcţie de necesităţi”, a spus Georgian Enache, reprezentant al Jandarmeriei Române, potrivit alephnews.ro.

Primăria Capitalei asigură gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale STB, pentru participanţii la Campionatul European de Fotbal – UEFA 2020. Pentru deplasarea suporterilor se înfiinţează linia expres 700 şi se suplimentează alte șase linii ale STB.

Comenteaza