EURO U21 2023. Programul complet al meciurilor de la Cluj-Napoca

EURO U21 2023. Programul complet al meciurilor de la Cluj-Napoca
| Foto: frf.ro

Cele două stadioane din oraș vor găzdui partidele din Grupa D, dar și un sfert de finală ale competiției continentale de tineret.

Printre reprezentativele care vor evolua la Cluj-Napoca se numără Franța și Italia, ambele foste campioane europene la categoria U21. Tot din Grupa D fac parte și Elveția și Norvegia. Pe lângă meciurile din grupe, pe Cluj Arena se va juca și un sfert de finală, între echipa care va termina pe locul 1 grupa D și cea care va încheia pe 2 grupa B, cea din care face parte și România.

Iată programul complet al meciurilor de la Cluj:

GRUPA D: Norvegia, Elveția, Franța, Italia

Joi, 22 iunie
  • 19:00 Norvegia – Elveția (Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj)
  • 21:45 Franța – Italia (Cluj Arena, Cluj)
Duminică, 25 iunie
  • 19:00 Elveția – Italia (Cluj Arena, Cluj)
  • 21:45 Norvegia – Franța (Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj)
Miercuri, 28 iunie
  • 21:45 Elveția – Franța (Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj)
  • 21:45 Italia – Norvegia (Cluj Arena, Cluj)

Sferturi de finală

Duminică, 2 iulie
  • 22:00 1D vs 2B (Cluj Arena, Cluj)

Biletele au fost puse deja în vânzare și toate cele 7 meciuri de la Cluj vor avea prețuri cuprinse între 25 lei (categoria 2) și 35 lei (categoria 1).

Biletele pot fi achiziționate și în pachete de stadion pentru cele 3 meciuri din grupe jucate pe fiecare dintre cele 2 stadioane, Cluj Arena și Dr. Constantin Rădulescu. Prin aceste pachete se poate obține o reducere la 3 meciuri de până la 20%, în funcție de categoria biletelor.

În primele 2 etape din grupa D clujenii pot avea o experiență aparte, putând asista la 2 meciuri în aceeași zi, respectiv: Italia – Franța și Norvegia – Elveția în etapa 1 și Elveția – Italia și Norvegia- Franța în etapa 2.

Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit în zona Family, special amenajată, și doar adulții însoțitori vor plăti bilet. Biletele se pot achiziționa de pe: under21tickets.ro

Comenteaza