Europa League: Craiova, învinsă la limită de AC Milan. Dinamo, egala lui Bilbao VIDEO

Europa League: Craiova, învinsă la limită de AC Milan. Dinamo, egala lui Bilbao VIDEO
CS Universitatea Craiova a pierdut cu 0-1 în fața lui AC Milan, joi, la Severin, în prima manșă din turul 3 preliminar al Europa League.

Unicul gol al meciului a venit pe finalul primei reprize, prin Ricardo Rodriguez (44). Fundașul elvețian a bătut impecabil o lovitură liberă de pe partea dreaptă. Reușita cu oltenii a fost prima pentru Rodriguez în tricoul italienilor. Pentru a merge în play-off-ul Europa League, Craiova are nevoie de o victorie la două goluri diferență. Returul se joacă joia viitoare, la Milan.

Tot în aceeași seară, Dinamo a remizat 1-1 cu finalista Europa League din 2012, Athletic Bilbao. Spaniolii au deschis scorul în prima repriză de pe Arena Națională, după lovitura de cap a lui Aymeric Laporte (21). Echipa lui Cosmin Contra a egalat, însă, în partea secundă. Rivaldinho (54) a înscris cu un șut spectaculos de la peste 20 metri. Calificarea se decide peste o săptămână, în Spania.

Fosta campioană Astra Giurgiu a încheiat nedecis partida cu FC Oleksandriya, scor 0-0. Elevii lui Edi Iordănescu vor juca meciul decisiv în Ucraina, peste o săptămână.

Comenteaza