Falub a plecat cu scandal de la UTA. Vine la ”U”?

Falub a plecat cu scandal de la UTA. Vine la ”U”?
Adrian Falub are cale liberă spre ”U” Cluj. Tehnicianul de 46 ani și-a reziliat înțelegerea cu UTA Arad, la doar două săptămâni de la instalare.

Falub a plecat miercuri spre Cluj pentru a negocia cu oficialii Universității. Plecarea sa a iscat însă un scandal în interiorul clubului UTA Arad, pe care o pregătea de aproape două săptămâni. Tehnicianul de 46 ani era încă sub contract cu formația din Liga a doua și a trebuit să plătească o despăgubire de 10.000 de lei.

"Aflat sub contract ferm cu clubul UTA, domnul Adrian Falub a plecat ieri (miercuri - n. red.) din Arad fără acordul clubului. Ulterior s-a aflat că a făcut acest lucru pentru a semna cu alt club (”U” Cluj - n. red.). Noi dorim ca domnul Falub şi alte persoane interesante să ştie că aici este UTA şi că la noi nu are deloc trecere un astfel de comportament!

Dar pentru că am dorit să încheiem subiectul, în cursul zilei de astăzi (joi - n. red.), am încetat raporturile contractuale cu domnul Falub, după ce domnia sa, la solicitarea noastră, a achitat suma simbolică de 10.000 de lei în contul Asociaţiei Cetatea Voluntarilor pentru proiectul <<Cu drag pentru viitor>>, prin care se va renova compartimentul de Boli Infecţioase Copii din cadrul Spitalului Judeţean Arad”, au transmis arădenii într-un comunicat publicat pe site-ul clubului.

Joi, Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că până sâmbătă, când e programat meciul cu Performanța Ighiu, ”U” Cluj va avea un nou antrenor.

"Deocamdată nu pot da informații. Domnul Cojocaru e cel care se ocupă cu pregătirea echipei. Dar sâmbătă trebuie să avem un nou antrenor. Dacă nu, ne gândim și la o variantă provizorie", a spus managerul sportiv al ”Șepcilor roșii” pentru ZIUA de CLUJ.

Adrian Falub a lăsat de înțeles că e pe punctul de a veni la "U". "Nu pot vorbi despre asta. Încă nu e nimic oficial. Când va fi, o să anunț". El a mai pregătit-o pe ”U” Cluj în perioda 2006-2007 și în 2015. Antrenorul de 46 ani a jucat pentru ”alb-negri” în intervalul 1989-1996 și 1997-1998. Alte nume care s-au vehiculat pentru postul de antrenor al Universității Cluj sunt Leo Grozavu, Viorel Moldovan și Florentin Petre.

Săptămâna trecută, Marius Popescu a fost demis după înfrângerea 0-2 de la Unirea Tășnad. A fost primul eșec al "studenților" după un an de invincibilitate. "U" Cluj ocupă locul 9 în Liga a III-a, cu 4 puncte.

Comenteaza