Falub, după victoria împotriva Concordiei: “Am sperat până la final, sunt trei puncte foarte importante”

Falub, după victoria împotriva Concordiei: “Am sperat până la final, sunt trei puncte foarte importante”
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Universitatea Cluj a reușit să învingă formația ilfoveană, scor 2-1, datorită golurilor marcate de Florescu și Kay în ultimele minute de joc.

După o primă repriză în care niciuna dintre echipe nu a jucat fotbal, actul secund a fost animat de “Șepcile roșii”. Echipa clujeană avea nevoie cu disperare de cele trei puncte și a luptat până la final. Florescu a dat semnalul revenirii în minutul 88, iar în prelungiri, Kay a adus bucuria pe teren și în tribune, dar și cele trei puncte. Totuși, sărbătoarea a fost umbrită de accidentarea lui Taub, care a fost cărat în brațe la vestiare și ar putea lipsi o perioadă îndelungată.

La finalul jocului, Adrian Falub s-a declarat mulțumit de victorie. “Eu am sperat până la final pentru că am avut o repriză secundă foarte bună. Am avut ocazii foarte clare de a marca și cred că e o victorie meritată. Am făcut o primă repriză execrabilă, am început foarte slab meciul. Puteam plăti scump prima repriză, însă mă bucur că am învins. Sunt trei puncte foarte importante, deși mulți nu sperau.

Noi nu am mai câștigat de foarte multă vreme și am câștigat acum un meci foarte important. Avem 11 meciuri din care am pierdut doar unul, iar oamenii care nu au crezut în noi ar putea aprecia asta. Sunt unii care așteaptă să dăm greș, dar vom fi bine. Noi dacă nu reușeam să câștigăm, eram foarte aproape de zona retrogradării. Primul obiectiv este să ieșim din zona roșie în care e foarte frig”, a spus tehnicianul.

Pentru Universitatea Cluj urmează o deplasare complicată, pe terenul fostului lider din Liga a 2-a, Turris Turnu Măgurele.

Comenteaza