Falub îl avertizează pe Lemac: ”Dacă nu își schimbă atitudinea, va avea probleme”

Falub îl avertizează pe Lemac: ”Dacă nu își schimbă atitudinea, va avea probleme”
Adrian Falub nu este mulțumit de atitudinea lui Brian Lemac. Antrenorul lui ”U” Cluj i-a cerut să muncească mai mult pentru a redeveni titular.

Dacă în Liga a IV-a era un jucător de bază, devenind golgheterul echipei cu 48 de reușite, situația lui Lemac din acest sezon este diferită. A marcat o singură dată, în victoria cu ACS Comuna Recea din turul 3 al Cupei României (5-1).

În majoritatea meciurilor, atât din campionat, cât și din cupă, a fost schimbat pe parcurs. În ultimele două partide, cu FC Avrig (4-0) și CS Iernut (5-0) nu s-a aflat nici măcar în lot. Din aceste motive, Adrian Falub i-a transmis și un avertisment jucătorului de 22 ani. 

"Trebuie să uite de Liga a IV-a. El crede că e în continuare acolo, adversarii nu mai pot să meargă pe teren după 15 minute, apoi vine el și dă goluri. S-au schimbat puțin lucrurile. Întâlnești și jucători buni, echipe bine pregătite și nu mai e chiar atât de simplu.

Dacă el nu va avea o schimbare de mentalitate, nu va înțelege că trebuie să facă sacrificii și să transpire ca să joace și să marcheze goluri, va avea probleme. Noi nu vom sta după el. Am avut și discuții. Eu am venit aici să promovez Universitatea (în Liga a 2-a - n. red.), nu să-l cresc pe el", a subliniat antrenorul "Șepcilor roșii", în exclusivitate la Realitatea FM Cluj.

Comenteaza