Falub: ”Lemnaru e un jucător cu foame de rezultate”

Falub: ”Lemnaru e un jucător cu foame de rezultate”
Antrenorul lui ”U” Cluj are mare încredere în Valentin Lemnaru (33 ani), unul dintre cei mai buni atacanți ai ”studenților” din ultimii ani.

Lemnaru a marcat 5 goluri în acest sezon, dintre care un hat-trick pe terenul lui CS Iernut. În ultima etapă din Liga a III-a, a marcat unicul gol din meciul cu Avântul Reghin.

"A fost al doilea golgheter al României. Se pregătește foarte bine, e un fotbalist care își dorește foarte mult să joacă. Are foame de rezultate și de goluri. Sper să fie un jucător care să ne ajute să câștigăm meciurile, nu neapărat ce a fost în trecut. La fotbal, ce a fost înainte foarte puțin contează", a declarat antrenorul lui "U" Cluj, Adrian Falub.

Valentin Lemnaru s-a întors la "U" Cluj în luna august. El a mai îmbrăcat tricoul "alb și negru" în trei rânduri, între 2009 și 2010, 2013-14 și 2014-15, bifând 84 meciuri și 32 goluri. În sezonul 2013-2014, Lemnaru a fost al doilea golgheter al Ligii 1, cu 13 reușite.

”U” Cluj este liderul Seriei a V-a din Liga a III-a, cu 32 puncte. ”Șepcile roșii” au 10 victorii, 2 egaluri și o singură înfrângere.

Comenteaza