Falub, mulțumit după remiza din Regie: ”La cum a fost jocul, cred că este echitabil rezultatul de egalitate”

Falub, mulțumit după remiza din Regie: ”La cum a fost jocul, cred că este echitabil rezultatul de egalitate”
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul ”Șepcilor roșii” recunoaște că se aștepta la mai mult, însă e fericit cu punctul obținut de elevii săi în compania Rapidului.

Jocul modest și lipsa de inspirație în fața porții au adus un nou rezultat de egalitate la Universitatea Cluj. “Studenții” au întâlnit una dintre formațiile cu care se credea că se va lupta pentru promovare, însă nivelul jocului a fost unul slab, chiar și pentru eșalonul secund. Totuși, inspirația căpitanului Goga și reflexele lui Dur-Bozoancă au adus un punct echipei clujene.

La finalul jocului, Adrian Falub s-a declarat mulțumit de rezultat. “Speram la mai mult. Dar, la cum a fost jocul, cred că este echitabil rezultatul de egalitate. Era important pentru noi să câștigăm cele trei puncte. Una peste alta, sunt mulțumit. E grea lupta din josul clasamentului. De când am venit eu, am pierdut doar un meci din 11, și tot la retrogradare suntem. Noi sperăm să ieșim din zona aceea periculoasă”, a precizat antrenorul la Digisport.

În urma remizei cu Rapid, Universitatea Cluj a acumulat 18 puncte și se clasează pe locul al 14-lea în Liga a 2-a. Următorul meci al “studenților” va fi miercuri, de la ora 17:30, pe teren prorpiu, împotriva Concordiei Chiajna.

Comenteaza