Falub vrea să îi facă viața grea lui Dinamo, dar recunoaște: ”E favorită”

Falub vrea să îi facă viața grea lui Dinamo, dar recunoaște: ”E favorită”
Adrian Falub se bucură că a picat cu Dinamo în optimile Cupei României. Antrenorul lui ”U” Cluj atrage, însă, atenția că ”alb-roșii” pornesc cu prima șansă.

"U" Cluj are trei victorii în ultimele trei etape din Liga a III-a. "Studenții" au trecut de FC Avrig (4-0), CS Iernut (5-0) și Unirea Alba Iulia (1-0). Elevii lui Adrian Falub ocupă locul 2 în Seria a V-a, cu 20 puncte, și pot ajunge chiar pe prima poziție. Duminică, "Șepcile roșii" joacă în deplasare cu Gaz Metan 2.

În Cupa României, Universitatea le-a scos pe Voința Cetate (7-0), Viitorul Ulmeni (s-a retras din competiție), Comuna Recea (5-1), Olimpia Satu Mare (2-0) și apoi pe Știința Miroslava (2-1).

Dinamo, în schimb, a obținut doar 4 puncte în ultimele trei meciuri din Liga 1. Gruparea din Ștefan cel Mare a învins-o pe Juventus București (3-0), a remizat cu FC Botoșani (0-0), iar apoi a suferit înfrângere usturătare în fața Viitorului (0-4).

În urma acestor rezultate, "alb-roșii" se află pe locul 7 în Liga 1, cu 21 puncte.Trupa lui Vasile Miriuță e la 3 puncte de ultimul loc care asigură prezența în play-off, ocupat de Astra. Dinamo s-a chinuit și în 16-imile Cupei, unde a învins-o la limită pe Aerostar Bacău (1-0).

Cu toate acestea, Adrian Falub nu își subestimează viitoarea adversară. Antrenorul lui "U" Cluj crede că Dinamo pornește cu prima șansă.

"Ne bucurăm că întâlnim o echipă din Liga 1. O să încercăm să jucăm cât putem noi de bine. Dar până atunci trebuie să ne gândim la campionat, pentru acesta este obiectivul nostru. Ne aflăm în Liga a III-a, unde nu suntem nici măcar pe primul loc.

Nu contează rezultatele lui Dinamo din prima ligă. Chiar dacă nu este în cea mai bună formă, rămâne favorită. Pentru fani, (acest meci - n. red.) o să fie o sărbătoare. Galeriile sunt înfrățite și poate cele mai frumoase din România", a spus Falub.

"U" Cluj - Dinamo se va disputa în perioada 28-30 noiembrie, pe Cluj Arena.

Comenteaza