Falub vrea să încheie anul cu capul sus: “Jucătorii trebuie să aibă o reacție și să demonstreze de ce sunt la “U” Cluj”

Falub vrea să încheie anul cu capul sus: “Jucătorii trebuie să aibă o reacție și să demonstreze de ce sunt la “U” Cluj”
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul “Șepcilor roșii” își dorește să obțină o victorie la Târgu Jiu pentru a încheia într-o notă pozitivă un an 2019 plin de dezamăgiri.

Universitatea Cluj se află în fața ultimului meci al anului, după 12 luni care au fost ca un adevărat carusel. Anul a început cu “studenții” în postura de favoriți la promovare, dar în vară au ratat accederea în Liga 1, după două meciuri de baraj cu Hermannstadt. Apoi, noul sezon a început tot cu speranțe mari, însă o serie de rezultate negative, i-a adus pe clujeni în postura de a spera la salvarea de la retrogradare.

Ultimul meci din 2019 pentru “Șepcile roșii” va fi împotriva Viitorului Pandurii Târgu Jiu, echipă ce se află într-o creștere de formă, după o serie de trei eșecuri la rând. Clujenii nu se vor putea baza pe serviciile unor jucători de bază, Dican și Inacio sunt suspendați, în timp ce Goga și Florescu sunt accidentați.

Înaintea partidei, Falub a dezvăluit că așteaptă o reacție de orgoliu, din partea elevilor săi. “Eu am așteptat acest meci, nu a fost un an foarte bun, sper să îl încheiem cu bine. Jucătorii trebuie să aibă o reacție pentru ceea ce s-a întâmplat în acest an și trebuie să demonstreze de ce sunt la “U” Cluj. Se termină campionatul, vom trage linie și vom vedea ce va fi. Aștept o reacție din partea lor, când ești fotbalist ai de demonstrat la fiecare meci. Nu le-a cerut nimeni să bată pe Real Madrid, doar pe Viitorul Târgu Jiu. Ar fi un sfârșit de an puțin mai dulce, contează și ultima impresie la fotbal.

Trebuie să așteptăm să treacă acest meci, iar de săptămâna viitoare vom putea vorbi de transferuri. Cu siguranță vor fi niște schimbări. Lucrurile nu au mers așa cum ne așteptam. Am avut un lot restrâns, însă acum nu mai contează, cine joacă trebuie să dea totul. Anul acesta va fi unul de tranziție, trebuie să ne salvăm de la retrogradare, iar dacă învingem la Târgu Jiu ne va fi mult mai ușor”, a spus antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Viitorul Pandurii Târgu Jiu se va disputa duminică, de la ora 17:00.

Comenteaza