RUŞINE! Fanii CFR-ului, dezamăgiți de prestațiile jucătorilor. Au amintit de cei care au jucat cu inima, deși nu aveau condițiile și banii de astāzi

RUŞINE! Fanii CFR-ului, dezamăgiți de prestațiile jucătorilor. Au amintit de cei care au jucat cu inima, deși nu aveau condițiile și banii de astāzi
| Foto: https://cfr1907.ro/istoria/

CFR Cluj a anunțat următoarele partide de pe teren propriu, dar și duelul important în Bănie, contra Universității Craiova, programat joi, 25 aprilie, de la ora 21:45. Fanii și-au exprimat dezamăgirile pe pagina de Facebook a clubului. 

Pentru CFR Cluj urmează joi, un meci în deplasare, unde va juca împotriva Universității Craiova, dar și 2 meciuri în Gruia, pe 28 aprilie, cu Sepsi OSK, respectiv 5 mai, cu Rapid București.

Anunțul cu programul următoarelor meciuri din Gruia i-a determinat pe fanii ”feroviari” să își exprime deschis dezamăgirea cu privire la jocul echipei favorite din acest sezon. Iată câteva comentarii de pe pagina oficială de Facebook a CFR-ului: 

- ”Au fost jucātorii din diferite generaţii la CFR, un Nagel, Adam, Lupu, Ciocan, Bakos, Coman, Tegean, Pop, Berindei, Albu, Iepure, Anca, Tilincā, Panin, Muresan etc, etc, Toți au jucat cu inima pt. CFR, desi nu aveau condițiile și banii din ziua de astāzi. Dar acești jucători din echipa actualā au fācut de rușine acest club!”

- As mai pune şí Cadu,Tony acolo şí nu numai! Tony a fost singurul jucator care a plâns la sfârşitul unui meci pierdut. Aceştia au dat tot sufletul pt CFR.

- "Perfect, jucătorii enumeraţi mai sus într-adevar au fost cu trup şi suflet pt. CFR, adevăraţi jucatori care au dat şi sufletul la fiecare meci pt. rezultatele favorabile clubului şi orasului. O mare parte dintre componenţi, actualmente la CFR, din păcate meseriaşi adusi din liga a 3-a din Italia şi ţările africane se încasează bani fabuloşi la zi, dar rezultatul lor este oscilant o dată sus, dar mai multeori jos, tehnicitatea lor laudată de antrenorii Mandorlini precum şi de Mutu."

- "După atatea meciuri penibile din acest camponat, în care echipa s-a făcut intenţionat (şi a făcut şi clubul) de râs, nu mai era cazul să ni se prezinte etapele viitoare, pentru că le stim. Normal, ar fi trebuit să intervină conducătorii, sau cine se mai ocupa de club şi să informeze amicii, suporterii, susţinătorii clubului, despre ce se întâmplă în club şi cu echipa, dar ei nu zic nimic, ca si cum suntem oameni care nu contăm şi nu trebuie să spună sau să comunice nimic celor mai sus menţionaţi. După mine, este o lipsă crasă de responsabilitate şi de consideraţie faţă de noi ăştia despre care am scris mai sus. Altceva, nu ştiu ce ar mai trebui spus... păcat. Nu cred ca cei din conducerea de la RAPID, au avut o asemenea atitudine faţă de toţi cei care ţin cu echipa şi clubul lor", au transmis fanii din Gruia. 

Comenteaza